Afrika Safari

Afrika Safari

Gaat u op reis met Afrika Safari? Het is mogelijk dat u reisvaccinaties nodig hebt om te genieten van uw bestemming. Het is van essentieel belang dat u goed beschermd bent tegen de ziektes die voorkomen in het land dat u bezoekt en daarom de juiste vaccinaties ontvangt. Met meer dan 50 locaties verspreid over Nederland en flexibele openingstijden zijn we gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die snel gevaccineerd wil worden. Bij Vaccinatiepunt krijgt u deskundig advies van onze verpleegkundigen en kunt u snel een afspraak maken voor uw vaccinatie.

Vaccinatiepunt werkt samen met Afrika Safari

Afrika Safari is een toonaangevende reisorganisatie gespecialiseerd in avontuurlijke safari’s en reizen naar verschillende bestemmingen in Afrika. Met kantoren gevestigd in Kenia en Oeganda, biedt Afrika Safari een scala aan reispakketten, variërend van wildsafari’s tot culturele ontdekkingstochten. De organisatie staat bekend om haar deskundige gidsen, diepgaande kennis van de lokale flora en fauna, en aandacht voor duurzaam toerisme. Bij Afrika Safari kunnen reizigers informatie vinden en hun droomreis naar Afrika plannen. Met een sterke nadruk op het behoud van de natuurlijke schoonheid en het culturele erfgoed van Afrika, streeft Afrika Safari ernaar om onvergetelijke en verrijkende ervaringen te bieden aan haar klanten. Meer weten over Afrika Safari? Bekijk dan hier de website.

Welke vaccinaties heeft u nodig?

Afhankelijk van uw reisbestemming zijn reisvaccinaties nodig om eventuele besmettingen te voorkomen. Benieuwd naar welke vaccinaties u nodig heeft? Bekijk dan onze bestemmingenpagina waar u eenvoudig uw bestemming kunt opzoeken voor een actueel en deskundig advies. U kunt binnen één minuut al een afspraak maken.

Ook voor Malaria advies

Gaat u op reis naar een bestemming waar (mogelijk) malaria voorkomt, dan kan het zijn dat bescherming benodigd is. De aanwezigheid van malaria verschilt per land en per gebied. Voor een gericht- en persoonlijk malaria advies bent u bij Vaccinatiepunt aan het juiste adres. Bekijk hier alle malaria adviezen per bestemming. Wanneer u in aanmerking komt voor malaria middelen, kunnen deze ook voor u uitgeschreven worden door Vaccinatiepunt.

Waarom kiezen voor Vaccinatiepunt?

Bij Vaccinatiepunt bent u aan het juiste adres voor reisvaccinaties. Wij zijn uw bestemming voor reisvaccinaties:

  • In slechts 1 minuut uw afspraak gemaakt
  • Meer dan 50 locaties door heel Nederland
  • Ook spreekuren in de avond en in het weekend
  • Geen avond- of weekendtoeslag
  • LCR geregistreerd

 

Hoe werkt het?

1
2
3
4
5

Maak een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Kies de datum en tijdstip die u uitkomt.

Vul uw persoonsgegevens in. De afspraak is nu bevestigd bij ons.

U kunt nu uw aanvullende gegevens invullen op de website. Dit moet uiterlijk 36 uur voor de afspraak ingevuld zijn.

Op basis van uw ingevulde gegevens, krijgt u van onze deskundigen persoonlijk vaccinatieadvies via de mail. 

Zodra u akkoord heeft gegeven, kunt u langskomen voor uw vaccinaties en bent u klaar om veilig op reis te gaan!

nl_NL