Verpleegkundige niveau 4/5 voor reisvaccinaties

Verpleegkundige niveau 4/5 voor reisvaccinaties

Wij zoeken een nieuwe enthousiaste verpleegkundige!

Bij Vaccinatiepunt bestaat ons team uit reizigersgeneeskundige artsen, verpleegkundigen en medische ondersteuners.

Als verpleegkundige ontvang je de klanten op het spreekuur, dien je de nodige vaccinaties toe en beantwoord je eventuele vragen. Daarnaast draag je zorg voor het aanvullen van de medische dossiers, help je bij het schrijven van de adviezen, het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatielijnen en het uitvoeren van administratieve taken.

Deze functie wordt uitgevoerd op ons nieuwe kantoor in Amsterdam. In overleg is het ook mogelijk om (in combinatie) op andere locaties spreekuren uit te voeren, zoals Amsterdam Noord, Amstelveen of een andere locatie dicht bij jou in de buurt.

Als enthousiaste professional gedij je goed in zowel zelfstandig werken als in teamverband. Naast de eerder genoemde vaardigheden ben je nauwkeurig, flexibel, stressbestendig en discreet. Je hebt affiniteit met onze dienstverlening en ervaring op het gebied van reizigersadvisering is een pré. Kwaliteit in dienstverlening, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een ambitieus en gezellig team, binnen een informele werkomgeving.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een gevarieerde functie binnen een groeiende organisatie.
  • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring (€1.740,00 – €1.980,00 per maand op basis van 24 uur).
  • Parttime 16 – 24 uur, of op 0-uren basis.
  • Opleidingsmogelijkheden.
  • KM vergoeding (kom bij voorkeur met OV of op de fiets, door de hoge parkeerkosten in Amsterdam kunnen wij deze kosten helaas niet vergoeden).

Sollicitatieprocedure:

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan snel! Onze sollicitatieprocedure omvat eerst een kennismakingsgesprek (online). Bij wederzijdse enthousiasme nodigen we je uit voor een vervolggesprek op ons hoofdkantoor in Haarlem.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan gerust een open sollicitatie. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden bij Vaccinatiepunt.

nl_NL