Verpleegkundige niveau 4 voor reisvaccinaties (Noord-Brabant)

Verpleegkundige niveau 4 voor reisvaccinaties (Noord-Brabant)

Wij zoeken een nieuwe enthousiaste verpleegkundige!

Bij Vaccinatiepunt bestaat ons team uit reizigersgeneeskundige artsen, verpleegkundigen en medische ondersteuners.

Als verpleegkundige niveau vier (4) ontvang je de klanten op het spreekuur, dien je de nodige vaccinaties toe en beantwoord je eventuele vragen. Daarnaast draag je zorg voor het aanvullen van de medische dossiers, help je bij het schrijven van de adviezen, het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatielijnen en het uitvoeren van administratieve taken.

Deze zelfstandige functie wordt uitgevoerd op diverse locaties in Noord-Brabant. Wij hebben veel locaties gesitueerd in ziekenhuizen & gezondheidscentra’s zoals Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Breda. Daarnaast zijn wij als organisatie constant opzoek naar nieuwe vestigingen.

Als enthousiaste professional gedij je goed in vooral zelfstandig werken. Naast de eerder genoemde vaardigheden ben je nauwkeurig, flexibel, stressbestendig en discreet. Je hebt affiniteit met onze dienstverlening en ervaring op het gebied van reizigersadvisering is een pré. Kwaliteit in dienstverlening, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een ambitieus en gezellig team op afstand, binnen een informele werkomgeving.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een gevarieerde functie binnen een groeiende organisatie.
  • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring (€1.000,00 – €3.300,00 per maand).
  • Parttime 12 – 36 uur.
  • Opleidingsmogelijkheden.
  • KM vergoeding voor woon-werk verkeer als werk-werk verkeer.

Sollicitatieprocedure:

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan snel! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar werken@vaccinatiepunt.nl. Onze sollicitatieprocedure omvat eerst een kennismakingsgesprek (online). Bij wederzijdse enthousiasme nodigen we je uit voor een vervolggesprek.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan gerust een open sollicitatie. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden bij Vaccinatiepunt.

nl_NL