Over ons

De organisatie Vaccinatiepunt BV is door de grondlegger Sanny Klaver met toewijding en vakmanschap zelfstandig opgebouwd en vanuit een bewuste specifieke visie ontwikkeld. Dit geeft richting aan de bedrijfscultuur en de visie. Deze op hun beurt geven weer richting aan het beleid. De organisatie –stijl is vlot, deskundig en autonoom ondernemend. 

Onze visie als toonaangevende aanbieder van preventie vaccinatiezorg is om de marktleider te worden in onze branche door het leveren van hoogwaardige dienstverlening en uitmuntende klantenservice. Wij streven ernaar om een essentiële rol te spelen bij het veilig en gezond reizen van mensen, door hen deskundig advies en op maat gemaakte vaccinaties te bieden, inclusief bedrijfsvaccinaties.

De directie streeft ernaar het doel van Vaccinatiepunt te bereiken door een beleid te voeren waarin het evenwicht tussen draagkracht en draaglast van alle medewerkers in de organisatie stabiel blijft. Dit geldt zowel voor individuele medewerkers als voor de groep als geheel. Onze medewerkers vormen de kern van onze organisatie, en een evenwichtige werkomgeving betekent:

  • Een stabiele organisatie
  • Tevreden medewerkers
  • Een goede werksfeer, zowel intern als in contact met cliënten
  • Een basis voor verbetercycli
  • Een basis voor het leveren van een kwaliteitsproduct
  • Tevreden cliënten

Waardering is een essentieel onderdeel van dit stabiele evenwicht tussen draagkracht en draaglast. Bij Vaccinatiepunt tonen we structureel waardering aan onze medewerkers en zij tonen waardering aan elkaar. Dit gebeurt op verschillende manieren, waaronder een goede beloning voor hun inzet. Medewerkers die floreren, dragen bij aan het succes van het bedrijf en visa versa. Om dit alles concreet te maken en voor iedereen zichtbaar, hebben we ervoor gekozen om ons kwaliteitssysteem te laten certificeren volgende de ISO 9001:2015. We streven er minimaal naar om te voldoen aan de eisen van relevante belanghebbende en de geldende wet- en regelgeving.

Elke medewerker wordt verwacht dat zij de activiteiten uitvoeren volgens het organisatiehandboek en actief bijdragen aan de uitvoering van dit beleid. De directie zal erop toezien dat alle medewerkers van Vaccinatiepunt bekend zijn met dit beleid en ernaar handelen. Belanghebbenden kunnen deze beleidsverklaring opvragen.

De missie van Vaccinatiepunt geldt:

Vaccinatiepunt streeft ernaar om de onbetwiste marktleider te worden in Nederland op het gebied van preventieve vaccinatiezorg. Wij streven ernaar om onze klanten de allerbeste en snelste service te bieden, zodat we hen uitstekend kunnen ondersteunen bij het veilig en gezond op reis gaan.

Opmerkingen, suggesties of klachten

Vaccinatiepunt BV is kritisch op haar handelen. Indien u te maken heeft gehad met onze organisatie, als cliënt of als samenwerkende partij en u heeft hier een opmerking, suggestie of klacht over, dan willen wij dit graag weten. Wij zullen daar serieus en zorgvuldig op reageren. U kunt hiervoor het contactformulier op onze contactpagina invullen. 


nl_NL