Let op! Wegens een landelijk tekort is het Rabiës vaccin helaas niet leverbaar. Excuses voor het ongemak.

Samenwerken

Algemene informatie

Vaccinatiepunt biedt een unieke nieuwe samenwerkingsmogelijkheid aan voor huisartsenpraktijken die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van reizigersvaccinaties in hun praktijk, zonder dat dit een grote tijdsbelasting met zich meebrengt. We kunnen begrijpen dat jullie graag deze dienst zouden willen aanbieden, maar beperkt zijn in tijd en middelen om dit zelfstandig te organiseren. Daarom nemen wij het regelwerk uit handen en zorgen wij voor een efficiënte en probleemloze afhandeling.

Bij Vaccinatiepunt hebben wij de expertise en een infrastructuur ontwikkeld om reizigersvaccinaties op professionele wijze aan te bieden. Ons voorstel is als volgt: wij regelen het gehele proces, van advies en inkoop van vaccins tot administratieve afhandeling, en leveren de vaccins bij jullie huisartsenpraktijk. Jullie hoeven enkel de vaccinaties zelf te zetten, waardoor de belasting voor jullie praktijk aanzienlijk verminderd wordt. Wij hanteren een vergoeding per patient voor de huisartsenpraktijk waardoor het financieel interessant is voor de praktijk om deze service aan te bieden.

Om ervoor te zorgen dat de vaccinatiegegevens correct worden vastgelegd, werken wij met ons eigen systeem genaamd BaseMed. Op deze manier hebben jullie altijd toegang tot de relevante informatie en kunnen jullie de zorgcontinuïteit waarborgen.

Wij streven ernaar om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen en kunnen de afspraken aanpassen aan jullie specifieke behoeften. Jullie behouden de controle over het vaccinatieproces in jullie praktijk, terwijl wij de logistieke aspecten en administratie voor onze rekening nemen.

Indien jullie interesse hebben in deze samenwerking, nodigen wij jullie uit om het contactformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om de details en mogelijkheden te bespreken en ervoor te zorgen dat deze samenwerking volledig aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Wij kijken ernaar uit om jullie te ondersteunen bij het aanbieden van reizigersvaccinaties.

Interesse?

nl_NL