display: none; Helaas zijn wij momenteel slecht bereikbaar door werkzaamheden, onze excuses. Probeer het later nogmaals.

Vaccinaties Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden vaccinatieadvies

Voor de Canarische Eilanden geldt geen verplicht, aanbevolen of optioneel vaccinatieadvies.


Maak nu een afspraak

Ga je op reis naar een van de Canarische Eilanden? Een geslaagde reis begint met een goede voorbereiding. Ook wat betreft je gezondheid is het verstandig om je goed voor te bereiden. In veel landen in de wereld heersen andere hygiënische omstandigheden. Er komen soms andere infectieziekten voor en je hebt daar vaak een ander voedingspatroon dan thuis. Met een goede voorbereiding is veel ellende te voorkomen. Vaccinatiepunt helpt je bij deze voorbereidingen zodat je weet welke vaccinaties voor de Canarische Eilanden verplicht, optioneel en aanbevolen zijn en goed beschermd op reis kan gaan. Maak vandaag nog een afspraak om de benodigde vaccinaties voor jouw reis naar de Canarische Eilanden te halen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

Het bovenstaande advies voor vaccinaties de Canarische Eilanden is een algemeen advies. Voor een persoonlijk reizigersadvies op maat kun je online of telefonisch een afspraak maken. Wij zijn op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente LCR-richtlijnen. Bij een persoonlijk advies worden jouw reisbestemming, de duur en omstandigheden van de reis en je persoonlijke gezondheidstoestand betrokken en op basis hiervan de benodigde vaccinaties voor de Canarische Eilanden geadviseerd.

Maak direct hier een afspraak voor een persoonlijk reizigersadvies.

Welke vaccinaties zijn verplicht om te reizen naar Canarische Eilanden?

Sommige Afrikaanse landen stellen inenting tegen gele koorts verplicht. Voor de Canarische Eilanden gelden er geen verplichte reisvaccinaties. Bekijk onze landenpagina’s voor exacte informatie over verplichte vaccinaties voor de Afrikaanse bestemming dat je zal bezoeken. Ook voor informatie over eventuele ziektekostenvergoedingen van de reisvaccinaties kun je ons raadplegen.

Welke vaccinaties zijn aanbevolen voor Canarische Eilanden?

Voor de meeste Afrikaanse landen worden vaccinaties tegen DTP en hepatitis A aanbevolen. Dat heeft te maken met slechte hygiënische omstandigheden. Dit is bij de Canarische Eilanden niet het geval.

Andere optionele inentingen voor Canarische Eilanden

In ons algemene vaccinatie advies zijn er geen optionele vaccinaties voor de Canarische Eilanden.

Voor een persoonlijk advies voor vaccinaties Canarische Eilanden kun je een afspraak met ons maken. Bij ieder advies worden uw reisbestemming, de duur en omstandigheden van de reis en jouw persoonlijke gezondheidstoestand betrokken. Ook voor informatie over eventuele ziektekostenvergoedingen van de reisvaccinaties voor de Canarische Eilanden kun je contact met ons opnemen.

Houd rekening met leefregels voor optimale bescherming

Om jezelf optimaal te beschermen dien je in het buitenland een aantal leefregels in acht te nemen, die erop gericht zijn het besmettingsrisico zo klein mogelijk te houden. Tijdens het reizigersspreekuur kan de verpleegkundige informatie geven over maatregelen die genomen kunnen worden om niet ziek te worden. Voor een persoonlijk advies met betrekking tot de vaccinaties voor Canarische Eilanden is het noodzakelijk een afspraak te maken.

Loop geen risico met Vaccinatiepunt

Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. Voor reisvaccinaties kun je terecht bij het Vaccinatiepunt. Ook voor een persoonlijk advies kun je een afspraak bij ons maken. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). 

Voor een persoonlijk advies over jouw specifieke situatie kun je contact opnemen met Vaccinatiepunt. Daar is men op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente LCR-richtlijnen. Met een persoonlijk advies ben je verzekerd van het nemen van passende vaccinaties voor Canarische Eilanden in jouw situatie. Maak nu een reservering voor reizigersvaccinatie bij het Vaccinatiepunt van jouw keuze. Ook ‘s avonds en in het weekend kun je een afspraak maken. Voor bedrijfsvaccinaties kun je ook een afspraak maken bij het Vaccinatiepunt bij jou in de buurt.

Onze werkwijze

Wij werken op basis van consults waarin we je persoonlijk adviseren welke vaccinaties je dient te nemen voor jouw reis naar de Canarische Eilanden. Bij ieder advies worden je reisbestemming, de duur en omstandigheden van de reis en jouw persoonlijke gezondheidstoestand betrokken. Vaccinaties en anti-malaria middelen geven niet altijd volledige bescherming en hebben soms bijwerkingen. Daarom moeten per reis en per persoon de voor- en nadelen van de verschillende maatregelen tegen elkaar afgewogen worden.

Ook wanneer je een last-minute geboekt hebt, is het verstandig om het Vaccinatiepunt te raadplegen. Je kunt namelijk ook vlak voor aanvang van de reis nog gevaccineerd worden. Wanneer je vaak een last-minute boekt, is het aan te raden de basisvaccinaties voor Afrikaanse landen (dtp,hepatitis A en eventueel buiktyfus) als voorzorgsmaatregel te nemen. 

Maak voor een persoonlijk advies op maat een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Vaccinatie tarieven

Ben je benieuwd naar onze vaccinatie tarieven? Dan wijzen we je graag op onze tarievenlijst. Je betaalt per bezoek de verrichtingen van die dag, vergoeding door je ziektekosten verzekering is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan verzoeken wij je uiterlijk 24 uur van tevoren uw afspraak af te zeggen. Afspraken die niet tijdig zijn geannuleerd worden als consult in rekening gebracht.

Omringende landen

Ga je een doorreis maken of ben je benieuwd naar de vaccinatie adviezen voor omliggende landen zoals de Westelijke Sahara en Marokko? Bekijk dan onze algemene vaccinatie adviezen voor deze landen op onze website of maak een afspraak voor persoonlijk advies!

nl_NL