Reisvaccinaties Goirle

Locatie Tilburg

Ga je binnenkort op reis en heb je reisvaccinaties nodig? Dan ben je bij Vaccinatiepunt aan het juiste adres. Met meer 45 locaties in heel Nederland, is er ook een vaccinatiepunt in de buurt van Goirle. Bij Vaccinatiepunt zijn wij gespecialiseerd in een reisadvies op maat en de daarbij horende reisvaccinaties. Benieuwd naar welke reisvaccinaties jij nodig hebt voor jouw bestemming? Bekijk dan onze bestemming pagina’s of plan eenvoudig een afspraak in. 

Bent u op zoek naar reisvaccinaties in de buurt van Goirle? Dan is Tilburg de dichtstbijzijnde locatie. Ga goed voorbereid op reis met Vaccinatiepunt. Onze vestiging in het Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Centrum verwelkomt reizigers uit een uitgestrekte regio, waaronder Tilburg zelf

Wij staan klaar om uw reisgezondheid te waarborgen, ongeacht waar u vandaan komt.

Plan eenvoudig een afspraak in

Woon je in Goirle of omgeving en ga je binnenkort op reis? Voor reisvaccinaties Goirle plan je eenvoudig een afspraak in via onze boekingsmodule. In onze online agenda zie je in een oogopslag welke dagen en tijden mogelijk zijn. Plan direct  een afspraak in op de door jouw gekozen locatie, datum en tijd.

Reizigersvaccinaties in Goirle

Ik ga op reis, heb ik vaccinaties nodig?

Het is uiteraard van groot belang om goed beschermd op reis te gaan. Het is per bestemming afhankelijk welke vaccinaties en/of beschermingsmiddelen je nodig hebt. Je kan hiervoor onze bestemmingspagina’s raadplegen of de website van het LCR, plan direct een afspraak in. Onze artsen en specialisten staan klaar om je te voorzien van een deskundig advies.

Malaria en malaria tabletten

Niet alleen reisvaccinaties zijn nodig voor een veilige reis. Ook kan het zijn dat malaria op jouw bestemming voorkomt. Onze artsen en specialisten voorzien jou ook van een gericht malaria advies en eventuele malariatabletten. Bekijk onze malaria pagina om te zien waar malaria voorkomt.

Reisvaccinaties

Wij voorzien onze klanten van alle reisvaccinaties op locatie Tilburg. Wij voorzien onder andere in de volgende vaccinaties:

Bereikbaarheid

Onze locatie in Tilburg is op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt onze locatie bereiken per auto, fiets of met het openbaar vervoer.

Per openbaar vervoer

Als u liever met het openbaar vervoer reist, is dit bij locatie Tilburg een ideale reisoptie. Onze locatie in Tilburg is goed te bereiken per bus. Vanaf Hart van Brabantlaan of vanaf Tilburg Centrum is het ongeveer 10 minuten lopen.. Zie voor uw reisplan 9292.nl

Per auto

Onze locatie in Tilburg is strategisch gelegen en uitstekend bereikbaar per auto. Ga voor de routebeschrijving naar de kaart van Google Maps.

Parkeren

Voor het parkeren bij Vaccinatiepunt kunt u achter het pand parkeren. Navigeer naar Hazelaarstraat 245. Overal in het centrum is het betaald parkeren, let hier goed op bij uw afspraak.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder onze veelgestelde vragen.

Je kunt een afspraak maken via de website. Klik op de knop 'Afspraak maken', kies vervolgens de locatie bij jou in de buurt. Selecteer het type afspraak, het aantal personen, en dan wordt de beschikbare datum zichtbaar, gevolgd door de beschikbare tijden. Je wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je alle informatie van de hoofdboeker invult.

Ja, tijdens het consult wordt je meteen gevaccineerd. Sommige vaccinaties vormen een reeks en vereisen meerdere doses, waarvoor je later terug moet komen. In dat geval plannen we een vervolgafspraak voor je in.

Het wijzigen van een afspraak is alleen mogelijk via telefoon en niet per e-mail. Dit komt doordat het tijdslot voor uw nieuwe afspraak mogelijk niet beschikbaar is. Neem daarom tijdens onze openingstijden (ma-vr 09.00 - 17.00) telefonisch contact met ons op, zodat we direct uw afspraak kunnen aanpassen.

U kunt uw afspraak alleen per e-mail annuleren. Doe dit eenvoudig door te reageren op de bevestigingsmail die u heeft ontvangen bij het maken van de afspraak. Kunt u deze mail niet meer vinden? Stuur dan een e-mail naar info@vaccinatiepunt.nl met uw naam, geboortedatum en de afspraakdatum. Let op: U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Als het niet lukt om dit binnen die tijd te doen, zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Dat is afhankelijk van de bestemming. Niet voor alle bestemmingen zijn vaccinaties nodig. Voor een gericht advies kan je contact opnemen of kan je onze bestemmingpagina raadplegen. 

Bijna alle vaccinaties kunnen tegelijkertijd worden gegeven. Bij levend verzwakte vaccins wordt echter afgeraden ze tegelijkertijd te nemen, omdat dit de beschermingsduur van een vaccin aanzienlijk kan verkorten. Het wordt dan aanbevolen om minstens vier weken tussen de twee vaccins te laten, zodat beide hun volledige beschermingsduur behouden.

Ja, alle vaccinaties hebben wij op voorraad. 

Ben je zwanger en heb je vaccinaties nodig? Overleg dan met een arts of verpleegkundige wat het beste is. Dit geldt ook voor malariamedicatie. Of je je mag laten vaccineren terwijl je zwanger bent, hangt af van het type vaccinatie dat je nodig hebt. Een vaccinatie tegen dengue mag bijvoorbeeld niet tijdens de zwangerschap worden toegediend. Een reis naar een (sub)tropisch land brengt altijd een verhoogd medisch risico met zich mee. Bedenk of deze reis noodzakelijk is of dat je wellicht de reis wilt uitstellen.

Als u gezond bent, heeft u meestal geen last of bijwerkingen van de vaccinaties. De mate van reactie op een vaccinatie verschilt echter per persoon. Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere:

  • Vermoeidheid
  • Duizeligheid
  • Hoofdpijn
  • Lichte verhoging
  • Pijnlijk gevoel op de injectieplaats.

Als u bijwerkingen ervaart, zijn deze meestal mild en verdwijnen ze meestal binnen 2 dagen. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam.

Ja, dat kan. Mocht het voor u makkelijker zijn om op twee verschillende locaties een vaccinatie te halen, kunt u dit telefonisch of per e-mail overleggen met een van onze medewerkers.

Ja, naast vaccinaties voorzien wij ook in een gepast malaria-advies en eventuele malariatabletten en/of andere benodigdheden. 

Dat is bijna altijd wel mogelijk, bij het invullen van uw gezondheidsverklaring kunt u ons hierover informeren. Onze artsen kijken dan naar uw dossier en zullen een advies op maat maken.

Bepaalde ziekten komen minder vaak voor dan andere, en de kans op besmetting neemt toe naarmate je langer in een gebied met een specifieke ziekte verblijft. Daarom worden sommige vaccinaties specifiek aanbevolen voor langdurig verblijf in bepaalde landen. Het type vaccinatie kan variëren afhankelijk van het land. Hoewel dit een algemene richtlijn is, kunnen vaccinaties soms ook voor een kort verblijf worden aanbevolen, met name als je je op een locatie bevindt waar het risico op een bepaalde ziekte verhoogd is. Het is daarom essentieel om tijdens je afspraak in onze kliniek in Tilburg je reisplannen te bespreken. Onze deskundigen kunnen je dan een persoonlijk advies geven, zodat je met vertrouwen op reis kunt gaan.

Ander omliggende plaatsen Tilburg

nl_NL