display: none; Helaas zijn wij momenteel slecht bereikbaar door werkzaamheden, onze excuses. Probeer het later nogmaals.

Reizigersvaccinatie regio Amersfoort

Locatie Amersfoort

Bij Vaccinatiepunt Amersfoort beseffen we het cruciale belang van een gezonde en onbezorgde reis. We zijn er trots op dat we u voorzien van de noodzakelijke reisvaccinaties en deskundig advies, zodat u goed voorbereid op reis kunt, waar uw bestemming ook is.

Onze vestiging in het Meander Medisch Centrum Amersfoort verwelkomt reizigers uit een uitgestrekte regio, waaronder Amersfoort zelf, evenals nabijgelegen plaatsen zoals:

  • Leusden
  • Soest
  • Zeist
  • Bilthoven
  • Baarn
  • Nijkerk
  • Barneveld

Wij staan klaar om uw reisgezondheid te waarborgen, ongeacht waar u vandaan komt.

Vaccinaties

Wij voorzien onze klanten van alle vaccins op locatie Amersfoort.

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer

Als u liever met het openbaar vervoer reist, hebben we dat ook voor u geregeld. Onze locatie in Amersfoort is goed te bereiken per trein en bus. Het treinstation Amersfoort Centraal bevindt zich op korte afstand, diverse buslijnen stoppen voor de deur. Buslijnen 2, 3, 76, 202, 573,  halte Amersfoort, Meander MC. Diverse treindiensten. Zie ook: 9292.nl.

Per auto

Onze locatie in Amersfoort is strategisch gelegen en uitstekend bereikbaar per auto. Voor uw gemak bieden we parkeergelegenheid in de garage onder het gebouw. Hierdoor is het eenvoudig en stressvrij om bij ons langs te komen voor uw reisvaccinaties. Ga voor de routebeschrijving naar de kaart van Google maps.

Parkeren

Er is een grote parkeerplaats onder het gebouw van het Meander Medisch Centrum. Bezoekers van het Medisch Centrum kunnen hier tegen betaling gebruik van maken. Vrij uitrijden binnen 20 minuten.

Een afspraak maken is gratis en binnen 1 minuut gedaan. Heeft u toch nog vragen, kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen

 

Maak direct een afspraak

Adres:
Meander Medisch Centrum Amersfoort
Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort

nl_NL