Vaccinaties Dubai

Dubai

Dubai vaccinatieadvies

Maak nu een afspraak

Ga je op reis naar Dubai? Een geslaagde reis begint met een goede voorbereiding. In veel landen in de wereld heersen andere hygiënische omstandigheden. Zo ook in Dubai. Er komen soms andere infectieziekten voor en je hebt daar vaak een ander voedingspatroon dan thuis. Bovendien kom je, ook in het beste vijfsterrenhotel, in contact met de lokale bevolking, waardoor bepaalde ziektes kunnen worden overgebracht. Met een goede voorbereiding is veel ellende te voorkomen. Vaccinatiepunt helpt je bij deze voorbereidingen zodat je weet welke vaccinaties voor Dubai verplicht, optioneel en aanbevolen zijn en goed beschermd op reis kan gaan. Maak vandaag nog een afspraak om de benodigde vaccinaties voor jouw reis naar Dubai te halen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

Het bovenstaande advies voor vaccinaties Dubai is een algemeen advies. Voor een persoonlijk reizigersadvies op maat kun je online of telefonisch een afspraak maken. Wij zijn op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente LCR-richtlijnen. Bij een persoonlijk advies worden jouw reisbestemming, de duur en omstandigheden van de reis en je persoonlijke gezondheidstoestand betrokken en op basis hiervan de benodigde vaccinaties voor Dubai geadviseerd.

Maak direct hier een afspraak voor een persoonlijk reizigersadvies.

Welke vaccinaties zijn verplicht om te reizen naar Dubai?

Sommige landen stellen inenting tegen gele koorts verplicht. In Dubai is het mogelijk verplicht vanuit een risicogebied. Hier komt geen gele koorts voor. Echter, als je vanuit een gele koorts gebied komt kan een vaccinatie verplicht zijn. Bekijk onze landenpagina’s voor exacte informatie over verplichte vaccinaties voor het land dat je zal bezoeken. Ook voor informatie over eventuele ziektekostenvergoedingen van de reisvaccinaties kun je ons raadplegen.

Welke vaccinaties zijn aanbevolen voor Dubai?

Voor de meeste landen worden vaccinaties tegen DTP en hepatitis A aanbevolen. Dat heeft te maken met slechte hygiënische omstandigheden.

Andere optionele inentingen voor Dubai

Naast de verplichte en aanbevolen vaccinaties voor Dubai zijn er ook een aantal andere inentingen optioneel. Deze zouden persoonlijk aanbevolen kunnen worden. Optionele inentingen voor Dubai zijn:

 

Voor een persoonlijk advies voor vaccinaties Dubai kun je een afspraak met ons maken. Bij ieder advies worden jouw reisbestemming, de duur en omstandigheden van de reis en jouw persoonlijke gezondheidstoestand betrokken. Ook voor informatie over eventuele ziektekostenvergoedingen van de reisvaccinaties voor Dubai kun je ons raadplegen.

Houd rekening met leefregels voor optimale bescherming

Voor het voorkomen van ziekten zijn vaccinaties voor Dubai of het innemen van geneesmiddelen vaak niet voldoende. Om jezelf optimaal te beschermen dien je in het buitenland een aantal leefregels in acht te nemen, die erop gericht zijn het besmettingsrisico zo klein mogelijk te houden. Tijdens het reizigersspreekuur kan de verpleegkundige informatie geven over maatregelen die genomen kunnen worden om niet ziek te worden. Voor een persoonlijk advies met betrekking tot de vaccinaties voor Dubai is het noodzakelijk een afspraak te maken.

Loop geen risico met Vaccinatiepunt

wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo zo goed mogelijke beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. Voor vaccinaties Dubai kun je terecht bij Vaccinatiepunt. Ook voor persoonlijk advies kun je een afspraak bij ons maken. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Voor een persoonlijk advies over jouw specifieke situatie kun je contact met Vaccinatiepunt. Daar is men op de hoogte van heet laatste nieuws en de meeste recente LCR-richtlijnen. Met een persoonlijk advies ben je verzekerd van het nemen van passende vaccinaties voor Dubai in jou situatie. Maak nu een reservering voor reizigersvaccinatie bij het Vaccinatiepunt bij jou in de buurt.

Onze werkwijze

Wij werken op basis van consults waarin we je persoonlijk adviseren welke vaccinaties je dient te nemen voor jou reis naar Dubai. Bij ieder advies worden je reisbestemming, de duur en omstandigheden van de reis en jouw persoonlijk gezondheidstoestand betrokken. Vaccinaties en anti-malaria middelen geven niet altijd volledige bescherming en hebben soms bijwerkingen. Daarom moeten per reis en per persoon de voor- en nadelen van de verschillende maatregelen tegen elkaar afgewogen worden.

Ook wanneer je een last-minute geboekt hebt is het verstandig om Vaccinatiepunt te raadplegen. Je kunt namelijk ook vlak voor aanvang van de reis nog gevaccineerd worden. Wanneer je vaak een last-minute boekt, is het aan te raden de basisvaccinaties (DTP, Hepatitis A en eventueel buiktyfus) als voorzorgsmaatregelen

Maak voor een persoonlijk advies op maat een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Vaccinatie tarieven

Ben je benieuwd naar onze vaccinatie tarieven? Dan wijzen we je graag op onze tarievenlijst. Je betaalt per

bezoek de verrichtingen van die dag. Vergoeding door je ziektekostenverzekering is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan verzoeken wij je uiterlijk 24 uur van tevoren je afspraak af te zeggen. Afspraken die niet tijdig zijn geannuleerd worden als consult in rekening gebracht.

 

Omringende landen

Ga je een doorreis maken of ben je benieuwd naar de vaccinatie adviezen voor omliggende landen? Bekijk dan onze algemene vaccinatie adviezen voor deze landen op onze website of maak een afspraak voor persoonlijk advies!

nl_NL